Azerbaycan Sanayileşmede 10 Yıllık Hedef Koydu
Ekonomik gelişim sürecinde üretime yönelik alanlara ağırlık vermek isteyen Azerbaycan, Türkiye'deki örnek modelleri inceliyor.
Ostim Editör
05 Mayıs 2014 18:07

Ekonomik gelişim sürecinde üretime yönelik alanlara ağırlık vermek isteyen Azerbaycan, Türkiye'deki örnek modelleri inceliyor.
Türkiye'ye gelen Azerbaycan Ekonomik Kalkınma Bakan Yrd. Niyazi Seferov ve beraberindeki heyet, programlarına OSTİM'i de dahil etti.
OSTİM ziyaretinde bölgenin yapısı hakkında bilgi alan Seferov, kendilerinin de benzer yapılar oluşturmak için çalıştıklarını ve 10 yıllık süreye ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Bu yöndeki işbirliklerine açık olduklarını dile getiren Azeri yetkili, "Sanayileşme sürecimizi sizin tecrübelerinizle 40 yılda değil 10 yılda tamamlarız." diye konuştu. Konuklar daha sonra OSTİM'deki işletmeleri gezdi.
Diğer Haberler

OSTİM
TEDx'te Sahne OSTİM'in
20 Haziran 2025 10:35

OSTİM
Teknoparkta İndirim Kazandıracak Teşvik Ödülleri Sahiplerini Buldu
18 Haziran 2025 10:28

OSTİM
Ostim Teknopark’ta Hedef Uluslararasılaşmak
17 Haziran 2025 09:32

OSTİM
Herkesin Bir Mesleği Olmalı
17 Haziran 2025 09:25

OSTİM
OSTİM’de Trafolar Arası Fiber Ağ Kuruluyor
23 Mayıs 2025 17:38

OSTİM
“OSTİM Cazibesini, Artırarak Devam Ettiriyor”
11 Nisan 2025 15:51